Gulvafslibning i København, Køge & Nordsjælland

Sommers Gulve tilbyder professionel gulvafslibning i København, Køge & Nordsjælland.
Vi udfører gulvafslibning for både erhverv samt private kunder.

Ring 72 15 46 00

Gulvafslibning giver dit trægulv nyt liv

Sommer’s Gulve tilbyder gulvafslibning i København, Køge og Nordsjælland, til dig som drømmer om at give dine gulve nyt liv. Vi sliber og efterbehandler alle former for trægulve og afslutter altid slibningen med fint sandpapir, hvilket bevirker at overfladen bliver helt glat. Vores arbejde er altid af høj kvalitet og med tydelige resultater!

Vi anbefaler efterfølgende overfladebehandling for at gøre gulvet mere resistent over for snavs og slitage, og benytter udelukkende 1. klasses produkter der sikrer at kvaliteten er i top. Vi har ligeledes lak og olieprodukter der er specielt beregnet for ekstra udsatte flader og stærkt trafikerede områder.

Kort gennemgang af hvordan en gulvafslibning typisk foregår:

 • Håndtering af eventuelle søm i gulvet
 • Hvis dit gulv er meget slidt, anbefaler vi en gulvafhøvlinginden afslibning
 • Grov gulvafslibning
 • Finere gulvafslibning
 • Overfladebehandling hvis ønsket, herunder gulvlakeringolie– eller ludbehandling
Vi har mange års erfaring med gulvafslibning i København, Køge og Nordsjælland, og du er derfor altid sikret kvalitetsarbejde, hvor selv den mindste detalje er i orden.
Vi har bl.a. lavet gulve for virksomheder som EDC, Imerco og BR Legetøj, og vi står altid 100% inde for vores gulvarbejde.

Vi sliber gulve hos både erhverv og private, så tøv ikke med at ringe for spørgsmål eller et gratis tilbud på telefon 72 15 46 00, eller ved at skrive til os i kontaktformularen.

Er du erhvervskunde, læs mere her.

Kan jeg selv udføre gulvafslibning?

Vi har set mange eksempler hvor folk selv har givet sig i kast med at slibe deres trægulve. Vi har desværre set næsten lige så mange eksempler, hvor disse forsøg har vist sig at blive mindre succesfulde, rent visuelt.

Du kan i realiteten sagtens leje en slibemaskine og selv gå i gang med afslibningen, men oftest skal der den rette teknik til at gøre trægulvet jævnt. Det kræver derfor teknik og mange års erfaring at gøre resultatet optimalt, og vi vil anbefale dig at tage fat i os fra start frem for at spilde penge på en slibemaskine der ender med at gøre trægulvet status quo, eller værre.

Yderligere, er det de færreste slibemaskiner der kan komme ind i hjørner og kroge af dit gulv. Vil du derfor give dit trægulv nyt liv, er pengene på en fagmand givet rigtig godt ud.

God pris på gulvafslibning i København, Køge & Nordsjælland

Et tilbud på at få slebet dine gulve er gratis, så ring allerede i dag og hør nærmere på telefon 72 15 46 00. Du kan også starte med at skrive i vores kontaktformular her på siden.

Billeder fra en gulvafslibning

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Slip fil her eller
Max. file size: 64 MB, Max. files: 10.
  Jeg er ikke en robot
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  VI HAR LAVET GULVE FOR

  Skriv til os

  72 15 46 00