Gulvbelægning i København & Nordsjælland

Med gulvbelægning i København og Nordsjælland, kan du få nye kvalitetsgulve.
Vi tilbyder gulvbelægning til både erhverv og private.

Ring 72 15 46 00

Brug for gulvbelægning i København & Nordsjælland?

Sommers’s Gulve er et kompetent gulvfirma, der monterer gulve med stor præcision. Vi tilbyder gulvbelægning i København, Nordsjælland og andre steder på Sjælland, til dig som drømmer om nyt gulv til hjemmet.

Vi arbejder effektivt, og sætter en ære i at levere et højt fagligt og kvalitetssikret gulvarbejde til både erhverv og private.

Du kan bl.a. vælge imellem følgende gulvbelægninger:

Vi er dine professionelle gulvmænd, der altid rådgiver i belægningsmaterialer, vedligehold m.m. Det er vigtigt for os at yde en personlig service, hvor kvaliteten er i højsæde. Vi har bl.a. lagt nye gulve for virksomheder som EDC, Imerco og BR Legetøj, men tager også mindre og større belægningsopgaver for private.

Du er velkommen til at ringe og høre nærmere om dine muligheder for gulvbelægning i København og Nordsjælland på telefon 72 15 46 00, eller ved at skrive i kontaktformularen.

Er du erhvervskunde, læs mere her.

Få et uforpligtende tilbud på gulvbelægning i København

Ring allerede i dag og hør nærmere om et tilbud på nye gulve – vi giver gerne et overslag over telefonen på nr. 72 15 46 00, men kommer også gerne ud og ser på gulvopgaven inden tilbud. Send da en besked i kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi tilbyder gulvbelægning i København, Nordsjælland, Køge og alle byer derimellem.

Få dine gamle gulve til at se ud som nye

Vi udfører også gulvbehandlinger på dine gamle gulve, så de får fornyet levetid og kommer til at se ud som nye. Af gulvbehandlinger kan bl.a. nævnes gulvafslibning / afhøvlinglakbehandling og olie– og ludbehandling.

Vi er specialister i gulve, og sætter en dyd i at levere et kvalitetssikret gulvarbejde, der forlænger og gør dine gulve smukke langt ude i fremtiden.

Udfyld kontaktformularen for mere info om gulvbehandlinger, eller ring på telefon 72 15 46 00

Få et uforpligtende tilbud på gulvbelægning

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Slip fil her eller
Max. file size: 64 MB, Max. files: 10.
    Jeg er ikke en robot
    Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

    VI HAR LAVET GULVE FOR

    Skriv til os

    72 15 46 00