Professionel gulvbelægning i København, Nordsjælland og omegn

Nye kvalitetsgulve til erhverv og private

Skal du have nye gulve?

Sommers's Gulve er et kompetent gulvfirma, der monterer gulve med stor præcision i København, Nordsjælland og andre store dele af Sjælland.

Vi arbejder effektivt, og sætter en ære i at levere et højt fagligt og kvalitetssikret gulvarbejde til både erhverv og private. 

Du kan bl.a. vælge imellem følgende gulvbelægninger:

Vi er dine professionelle gulvmænd, der altid rådgiver i belægsningsmaterialer, vedligehold m.m. Det er vigtigt for os at yde en personlig service, hvor kvaliteten er i højsæde. Vi har bl.a. lagt nye gulve for virksomheder som edc, imerco og BR legetøj, men tager også mindre og større belægningsopgaver for private. 

Du er velkommen til at ringe og høre nærmere om dine muligheder på telefon 29 61 21 64, eller ved at skrive i kontaktformularen. 

Er du erhvervskunde, læs mere her.

Få et uforpligtende tilbud på nye gulve

Ring allerede i dag og hør nærmere om et tilbud på nye gulve - vi giver gerne et overslag over telefonen på nr. 29 61 21 64, men kommer også gerne ud og ser på gulvopgaven inden tilbud. Send da en besked i kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi kører både til København, Køge, Nordsjælland og alle byer derimellem.

Få dine gamle gulve til at se ud som nye

Vi udfører også gulvbehandlinger på dine gamle gulve, så de får fornyet levetid og kommer til at se ud som nye. Af gulvbehandlinger kan bl.a. nævnes gulvafslibning / afhøvling, lakbehandling og olie- og ludbehandling

Vi er specialister i gulve, og sætter en dyd i at levere et kvalitetssikret gulvarbejde, der forlænger og gør dine gulve smukke langt ude i fremtiden. 

Udfyld kontaktformularen for mere info om gulvbehandlinger, eller ring på telefon 29 61 21 64

Få et uforpligtende tilbud på gulvbelægning

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

VI HAR LAVET GULVE FOR