Gulvlakering i København, Køge, Nordsjælland og omegn

Få dine gulve til at fremstå fine i mange år med en gulvlakering af Sommer's Gulve

Gør gulvvask og støvsugning lettere med en gulvlakering af dit trægulv

Når Sommer´s Gulve har udført lakeringsarbejdet af dine trægulve, kan de holde i mange år – uden nogen former for vedligeholdelse, udover almindelig støvsugning og lettere gulvvask.

Vi benytter udelukkende 1. klasses lakeringsprodukter, der sikrer at kvaliteten er i top, og har bl.a. også lak til stærkt trafikerede områder. Det er også muligt at bejdse gulvene inden lakering for at opnå en anden farve på dit trægulv. Der kan vælges mellem en traditionel hvidbejdsning, men også mahognibejdsning er en mulighed.

Fordele ved en gulvlakering:

  • Beskytter træet mod vand og snavs
  • Nemmere at rengøre trægulvet
  • Længere holdbarhed af trægulvet

Du kan også vælge at behandle dine trægulve med enten olie eller ludbehandling, hvis du ikke er interesseret i en lakbaseret overflade. Desuden kan det også være en god idé at få slebet dine gulve inden lakeringen for at sikre en pænere overflade.

Vi kører til København, Køge, Nordsjælland og samtlige byer der imellem.

Er du erhvervskunde, læs mere her.

Et tilbud på gulvlakering er 100% gratis - ring med det samme og hør nærmere på telefon 29 61 21 64 eller send en besked i kontaktformularen.

Når du skal have lakeret dine gulve

Der er flere forskellige gulvlakeringer på markedet, og de kræver hver især forskellige forarbejdninger. Ligeledes er det muligt at få rigtig fine farvenuancer, alt efter hvordan lakken bliver blandet, og slutteligt er der forskellige overflader at tage stilling til. 

Det er hér vi som professionelle gulvmænd har den rette teknik og erfaring til at give dit trægulv den ønskede og nødvendige lakering. Alt efter træsort, er der ligeledes forskellige faktorer der spiller ind på det endelige resultatet.

Vi har mange års erfaring i gulve og valg og blandinger af lak, og har bl.a. lavet gulve for større virksomheder som edc, imerco og BR Legetøj. Du er derfor sikret et flot resultat, hvad enten du som virksomhed eller privatperson, ønsker at få lakeret dine gulve. 

Det koster ikke noget at høre nærmere!

Få et uforpligtende tilbud på gulvlakering ved at ringe på telefon 29 61 21 64 eller ved at skrive i kontaktformularen.

Vi svarer også gerne på spørgsmål, hvis du er i tvivl om en gulvlakering er det rigtige for dig.

En af vores gulvmænd i færd med gulvafslibning

Få et uforpligtende tilbud på lakering af dine gulve

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

VI HAR LAVET GULVE FOR